FootJoys nya reklamfilmer!

2008-02-26

2008 kan du se Poulter, Cabrera och Johnson i FootJoys nya reklamfilmer. De visar alla tre på olika sätt hur nöjda de är med nya DryJoys. Poulter kommer hem med ett hemligt paket, Johnson behöver hjälp med att hitta sitt favoritpar och Cabrera får äntligen tag i ett par och visar hur Flextability fungerar.

När du sett de tre filmerna ser vi gärna att fyller i den efterföljande undersökningen där du kan ranka de tre filmerna samt lämna dina egna kommentarer om vad du tycker.

Klicka här för att se de nya reklamfilmerna!

Link to this Entry

SciFlex Golfhandske

2008-02-26

SciFlex handsken är tillverkad i ett tunt cabretta skinn från Pittards för bästa tänkbara känsla. Det fuktkontrollerande skinnet MicroVent på handskens ovansida tillsammans med CoolMax nät över knogarna och FiberSof längs fingrarna ger dig en handske med extra bra passform och hållbarhet. Finns för herrar i vänster och höger och för damer i vänster. Nu finns SciFlex i nya läckra färger. Förutom svart/vit kan du nu välja mellan mörklila, röd, gul, blå, brun, silvergrå och rosa.

Link to this Entry

Lowery vinnare på AT&T

2008-02-11

Det blev en FootJoy playoff på AT&T Pebble Beach National Pro-Am, där Steve Lowery tog sin första PGA TOUR seger på mer än sju år med en birdie på det första extra hålet. Lowery, som avslutade med en sista runda på 68 (-4), vilket gav en sudden death playoff med Vijay Singh, som gjorde en birdie på det 72a hålet. Båda spelare slutade på 278 (-10) efter fyra spelade rundor. Segern var den tredje i karriären för Lowery och alla avgjorda i playoff. Vid 47 års ålder är han den äldsta segraren i tävlingens 71-åriga historia.

Lowerys playoff seger var den andra raka för spelare med FootJoy golfskor på PGA Touren. Förra veckan vann J.B. Holmes på det första särspelshålet under FBR Open.

Med sin långa FJ karriär väljer Steve den klassiska stilen och stabiliteten som FootJoy Classics Tour erbjuder. Lowerys val på söndagen var ett par svarta Classics med konstrastsömmar modell nr #51336 .

FootJoy var valet för de flesta av spelarna denna veckan på AT&T Pebble Beach National Pro-Am. 67% av startfältet snörade på sig ett par FootJoy skor i öknen (närmaste konkurrent 21%).

 

Link to this Entry

Nya DryJoys med PODS Teknologi

2008-02-04

DryJoys är en tourtestad ikon sedan 1989, som nu tar sig till nästa nivå när det gäller prestanda genom introduktionen av Stability PODS™ teknologin. Utöver det exklusiva och membranfria vattentäta skinnet, har DryJoys fått sju individuella Stability Pods som omgärdas av förbättrade OptiFlex™ zoner. Resultatet är helt nya FLEXTABILITY™ -
stabilitet som uppnås genom maximal flexibilitet. Yttersulans mångsidiga flexpunkter gör det möjligt för fler delar av sulan att ha markkontakt under svingen. Teknologi specifikt för golfsporten är anledningen till att DryJoys fortsätter att vara valet bland många seriösa golfspelare på alla nivåer.

 

Link to this Entry

J B Holmes vinner FBR Open

2008-02-04

J B Holmes vinner FBR Open för andra gången…

J B Holmes tog sin andra PGA Tour seger i samma tävling som han vann som rookie för två år sedan. 23-åringen som ledde med fyra slag över natten inför sista rundan, och kämpande hårt hela dagen, låg mot slutet ett slag efter ledaren. Holmes lyckades att hålla ordning på nerverna och sänkte en dryg 3 meters putt för playoff. Och helt utan tidigare erfarenhet av ett sudden-death läge fick han iväg en drive från tee på hela 330 meter och därefter en pitch upp på green vilken den Kentucky födda Holmes hålade ut för seger.

Under tävlingsveckan gick JB i ett par nya White Titanium FootJoy DryJoys PODS golfskor och med sin FootJoy handske kunde han slutligen ta ett tadigt grepp om segertrofén.

Veckans spel gav också många andra FootJoy spelare framgång på Europa Touren i Dubai Desert Classic. Sju av topp tio spelare gick i ett par FootJoy golfskor - #1 Shoe in golf.

Link to this Entry