Returpolicy

Om du inte är helt nöjd med dina köp från FootJoy kan du returnera det till oss för återbetalning. Du kan returnera ditt köp inom 30 dagar från inköpsdatumet. Alla returnerade artiklar ska vara oanvända och skickas tillbaka i originalförpackningen med alla prislappar och etiketter. Frakt- och hanteringsavgifter återbetalas inte. Rea-produkter kan inte returneras.

Endast artiklar som köps på FootJoy.se (SE) med giltig och medföljande orderinformation kommer att accepteras för retur.

Instruktioner för retur

  1. Om du använder originalkartongen för din retur måste du se till att ta bort den ursprungliga leveransetiketten på paketet. Skriv ut din returfraktsedel eller använd QR-koden som skickats till dig via e-post från Rebound för att skanna in paketet hos ombudet.
  2. Fäst returfraktsedeln på ditt paket. Vänligen skriv ner spårningsnumret för referens. Om du ska skicka tillbaka skor så använd inte skolådan ensam att skicka din retur i.
  3. Se till att du fyller i det fysiska returformuläret du fick vid leverans, riv av lappen och lägg i paketet du returnerar.
  4. När du har lämnat in paketet och det har skannats på ombudet kommer du att få ett e-postmeddelande från Rebound som innehåller en länk där du kan spåra returen.
  5. Notera att det kan ta 15 arbetsdagar innan vi har tagit emot och behandlat din retur. Återbetalningen utfärdas till det konto som du använde vid betalningstillfället. Du kommer att få ett e-postmeddelande när din retur är genomförd.
  6. Observera att FootJoy inte är ansvarig för returer som försvinner under transport till oss.

Om du behöver hjälp med din retur, vänligen kontakta vår kundtjänst.

SPÅRA DIN RETUR

När du har registrerat och lämnat in din retur får du en e-postbekräftelse från Rebound. I bekräftelsen hittar du en spårningslänk för returen. Du kan också klicka på “Spåra Retur” nedan för att komma Rebound returportal. Om du behöver ytterligare hjälp med din retur vänligen kontakta vår kundtjänst på 0200-72 70 80.

BYTE AV VARA

Vill du byta en vara kan du göra det genom att returnera varan till oss och beställa en ny på FootJoy.se. Vi har alltså ingen bytesprocess. Du kan returnera en produkt inom 30 dagar från inköpsdatum. Läs vår returpolicy ovan.

SPECIALDESIGNADE PRODUKTER

Våra MyJoys-skor är designade efter dina önskemål och specifikationer. Alla specialdesignade produkter kan inte returneras. Om du har köpt en specialdesignad produkt online och är missnöjd med passform, komfort, eller om den skadats under transport, vänligen kontakta vår kundtjänst på 0200-727080.