Returpolicy

UTÖKAD RETURPERIOD UNDER JUL

Produkter* köpta på footjoy.se kan returneras t.o.m 31 januari 2022. För att denna returperiod ska gälla måste beställningen ha gjorts mellan den 15 oktober - 31 december 2021. *Gäller ej MyJoys.

Om du inte är helt nöjd med dina köp från FootJoy kan du returnera det till oss för återbetalning. Du kan returnera ditt köp inom 30 dagar från inköpsdatumet. Alla returnerade artiklar ska vara oanvända och skickas tillbaka i originalförpackningen med alla prislappar och etiketter. Frakt- och hanteringsavgifter återbetalas inte. Rea-produkter kan inte returneras.

Endast artiklar som köps på FootJoy.se (SE) med giltig och medföljande orderinformation kommer att accepteras för retur.

Vi använder UPS för att genomföra returer. För att göra en kostnadsfri retur kan du ta kontakt med vår kundtjänst på något av följande sätt:

Telefon: 0200-727080

E-post: FJ_SE@acushnetgolf.com

Kontaktformulär: https://www.footjoy.se/sv_SE/contact

Vänligen se till att ha följande information till hands för att vi ska kunna slutföra returprocessen:

  1. Beställningsnummer
  2. Information om produkten/produkterna som ska returneras
  3. E-postadress dit vi kan skicka returfraktsedeln

Vår kundservice kommer sedan att maila över en UPS-returfraktsedel till dig. Skriv ut och fäst denna sedel på din retur och lämna in paketet till en UPS inlämningsplats nära dig. Om du använder originalkartongen för din retur måste du se till att den ursprungliga leveransetiketten på paketet tas bort eller täcks. Spara spårningsnumret så att du har det som referens för att spåra din retur, och be om en kvittens när du lämnar in paketet för retur. Om du ska skicka tillbaka skor så använd inte skolådan ensam för att skicka din retur. Observera att FootJoy inte är ansvarig för returer som försvinner under transport till oss.

Om du redan har använt din produkt eller om du har beställt specialdesignade MyJoys-skor och vill prata med våra FootJoy-experter om passform, komfort eller defekter, kan du ringa vår kundtjänst på 0200-727080.

BYTE AV VARA

Vill du byta en vara kan du göra det genom att returnera varan till oss och beställa en ny på FootJoy.se. Vi har alltså ingen bytesprocess. Du kan returnera en produkt inom 30 dagar från inköpsdatum. Läs vår returpolicy ovan.

SPECIALDESIGNADE PRODUKTER

Våra MyJoys-skor är designade efter dina önskemål och specifikationer. Alla specialdesignade produkter kan inte returneras. Om du har köpt en specialdesignad produkt online och är missnöjd med passform, komfort, eller om den skadats under transport, vänligen kontakta vår kundtjänst på 0200-727080.

Ring oss

Du kan även nå oss via vår konsument/garanti linje på:

0200 727080
Mån-Tors 09:00-16:00, Fre 09:00-15:00