Returpolicy

Om du inte är helt nöjd med dina köp från FootJoy kan du returnera det till oss för återbetalning. Vi kommer att återbetala obearbetade, varan ska vara oanvänd, förpackad i originalkartong med alla etiketter bifogade inom 30 dagar från det ursprungliga inköpsdatumet. Frakt- och hanteringsavgifter återbetalas inte. Rea-produkter kan inte returneras.

Endast artiklar som köps på FootJoy.se (SE) med giltig och medföljande orderinformation kommer att accepteras för retur.

Instruktioner

  1. Fyll i formuläret som medföljer din beställning, ange varan som returneras och orsaken till varje returnerad artikel.
  2. Om du använder din ursprungliga leveransbox för att packa din retur, vänligen ta bort eventuella fraktetiketter. Sätt fast den förbetalda gratis returetiketten på utsidan av din låda. Notera spårningsnumret så att du har det som referens för att spåra din retur. Använd inte din skolåda direkt som leveranslåda när du skickar tillbaka skor.
  3. Du kan spåra din retur på www.postnord.se med hjälp av spårningsnumret från den förbetalda etiketten.
  4. Observera: Frakt måste levereras från Sverige för att vara berättigad till fri returfrakt. Om du inte använder den medföljande DPD-leveransetiketten skickar du paketet med den etikett som finns i paketets dokument. Paketet måste returneras med en försäkrad metod. Vi kan inte acceptera C.O.D-leveranser. Observera att FootJoy inte är ansvarig för returer som försvinner under transporten till oss.

Om du saknar din förbetalda DPD-returetikett ska du kontakta kundservice via kontaktformuläret i denna länk www.FootJoy.se/Contact, välj Returns som ämne.

Om du redan har använt din produkt ELLER om du MyJoys skor och vill prata med våra FootJoy-experter om passform, komfort eller defekter, ring vår kundtjänst på 0200 727080.

UTBYTE

I nuläget har du ingen möjlighet att byta varan. Vi ber att du köper den nya artikeln och returnerar den oönskade artikeln. Du kan returnera en produkt inom 30 dagar efter det ursprungliga inköpsdatumet. Se vår returpolicy ovan.

SPECIALBESTÄLLNING

MyJoys är designad just för dig. All försäljning av custom-produkter får inte returneras. Om du köpte en custom-produkt online och du vill prata med våra FootJoy-experter om passform, komfort, defekter eller om den skadades under transporten, vänligen kontakta vår kundtjänst på 0200 727080.

Ring oss

Du kan även nå oss via vår konsument/garanti linje på:

0200 727080
Måndag – Torsdag 09:00-16:00, Fredag 09:00-15:00